Avaliações de Toko Gembira Almere

Avaliações recentes

5.0
Leida Bruggeman
3 julho 2024

Wat hebben we (6 volwassenen en 2 kinderen) weer genoten van de risolles, de kippasteitjes, de mini-loempia's, de bami en nasi ketjap, 3 vlees- en 2 groentegerechten. Bijzonder smakelijk en lekker gemakkelijk voorafgaande/tijdens de wedstrijd Roemenië-NL. Graag tot een volgende keer!

Maureen
1 julho 2024
Ellen
29 junho 2024

Altijd heerlijk eten en vriendelijke mensen

Esther Petersen
27 junho 2024

Altijd lekker. Heb nog nooit klachten gehad en bestel met enige regelmaat

Visser
23 junho 2024

Super service, eten stond al klaar en was heerlijk! Wij komen zeker terug voor meer ;-)

Robbert
13 junho 2024

GaZoDoor :-)

A.S
10 junho 2024
Frank
3 maio 2024

Bestelling lag op tijd klaar en kwaliteit altijd goed

Rog
28 abril 2024

Echt heerlijk eten , lekker grote porties en smaakt altijd geweldig

Saskia
22 abril 2024

Heerlijke gerechten, vooral de Tumis Tahoe Tempe! Vriendelijke mensen in de winkel.

Eggenkamp
17 abril 2024

Was weer lekker!

Peter De Jong
4 abril 2024

Eten is fantastisch! en zeer vriendelijk personeel

Daan
3 abril 2024

Heerlijk gegeten

Astrid van Zaanen
26 março 2024

Altijd goed verzorgd eten Ik heb aangegeven dat ik geen rotivel en aardappels bij de roti wil hebben, in plaats daarvan is er een extra kerrie ei toegevoegd

Martina
24 março 2024
Robbert
20 março 2024

GaZoDoor :-)

EJ
19 março 2024

Altijd heerlijk!

Astrid Verwilligen
15 março 2024

Het eten is altijd heerlijk. Helaas donderdag 14-03 17:10 twee maaltijden besteld wo 1 met Ayam Pedis pittig. Wij zijn veel gewend met pepers sambal hete gerechten maar deze was niet te eten. Het waren niet drie pepers maar tien. Helaas hebben we dit weg moeten gooien. Mond bleef in vuur en vlam. Echt jammer. Zou iets minder mogen en dan is het ook pittig. Het eten was koud bij ophalen. Wisten niet dat we moesten aangeven dat we het warm nodig hadden. Werd niet gevraagd. Verder was het heerlijk.

Reinier Hunitetu
14 março 2024

Eten was uitstekend.

Robbert
14 março 2024

GaZoDoor :-)

LvG
6 fevereiro 2024

Goed lekker eten. Fijn dat je online kan bestellen en dat het klaarstaat wanneer je het ophaalt

Astrid van Zaanen
28 janeiro 2024

Ik heb online besteld Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd Kwaliteit als altijd prima!

Johanna Moonen
31 dezembro 2023
Dennis
30 dezembro 2023

Heerlijk eten bij Gembira. Wij komen er geregeld.

Martin Schuurman
21 dezembro 2023

Zoals altijd is het eten heerlijk!!! De beste!!!!!

Roel Njio
15 dezembro 2023

Zoals we inmiddels wel gewend zijn, was het allemaal zeer smakelijk en van hoge kwaliteit. Grote complimenten voor de kok. Ook is er erg netjes dat er even gebeld wordt als een gerecht niet geleverd kan worden en een alternatief aangeboden wordt.

David v Dijk
13 dezembro 2023

Heerlijk, zoals altijd!

Ruud
28 novembro 2023

4 x Roti Gembra besteld via de site. Eten stond precies op de aangegeven tijd klaar. Ik wist alleen niet dat je het thuis moet opwarmen.

Familie Droog
27 novembro 2023

Heerlijk Indonesisch eten, we zijn er dol op!

Lidy
22 novembro 2023

Bestelde snacks stonden op tijd Ă©n warm klaar, en ze waren HEERLIJK.

Anita Van der Veer
16 novembro 2023

Ik vind het eten voor de hoeveelheid en de kwaliteit erg duur.

Familie Jansen
15 novembro 2023

Heerlijk! En de bestelling was op tijd klaar, aanrader!

Eric
3 novembro 2023

Heerlijk, houden zo!

Joke Faas
29 outubro 2023
Monica van den Bosch
22 outubro 2023

Uitstekend eten , niets op aan te merken behalve dat het allemaal heerlijk was👍🏻

Greta de Jong
22 outubro 2023

De bestelling stond keurig op tijd klaar. Het eten was als altijd voldoende en fantastisch!

Leida Bruggeman
18 outubro 2023

Opnieuw hebben wij genoten van de overheerlijke gerechten die wij online hadden besteld. Tot de volgende keer!

Dennis-Lee
11 outubro 2023

Heerlijk zoals gewoonlijk. Ik werk in de buurt en kom er vaker dan ik toe wil geven!

Marjolein
1 outubro 2023

Heerlijk zoals altijd!

Renske Stap
27 setembro 2023
M E
27 setembro 2023
Joke Faas
24 setembro 2023
RamĂłn
1 setembro 2023

Enak sekali

Rob
1 setembro 2023

De roti, de bami kecap en de zoete kip, alles even lekker, zoals gewoonlijk!

Nimwegen
25 agosto 2023

Heerlijk gegeten gaan zeer zeker weer bestellen!!!

Leo Beek
24 agosto 2023

Heerlijk eten voor een goede prijs.

Renate
22 agosto 2023

Heerlijk eten, prima systeem met online bestellen en afhalen. Top!

Joke Faas
22 agosto 2023

Het eten was heerlijk! Jammer dat er op de website stond dat er geen hartige snacks waren, maar bij aankomst in de winkel waren er rissoles en loempia’s in overvloed!

Renske Stap
5 agosto 2023

Het eten was prima in orde en lekker.

Anneke Schipper
29 julho 2023

Heerlijk eten, goed verzorgd...echt een10

Anonymous
26 julho 2023
Leida Bruggeman
23 julho 2023

Gisteren met vrienden weer genoten van de (online bestelde) snacks (risolles en pasteitjes), en de vlees-, kip-, en groentegerechten. Écht een aanrader!

Lesley de Groot
22 julho 2023

Heerlijk gegeten!

Marissa
14 julho 2023

De bestelling was koud. Niet duidelijk aangegeven in bestel proces dat je dit moet aangeven dat het warm moest

Dion
12 julho 2023

Heerlijke lunch weer gehad!

Trudy Pieper
5 julho 2023

Altijd goed !!!

Dennis
4 junho 2023

Heerlijk eten gehaald bij Gembira in Almere. Ik haal daar geregeld mijn eten.

Jilderda
13 maio 2023

Super lekker

Astrid van Zaanen
12 maio 2023

Altijd goed!

René Vink
4 maio 2023

Heerlijke Nasi Rames speciaal. Keurig verpakt en een royale portie. Smaak echt fantastisch.

Sandra
30 abril 2023

De maaltijd was erg lekker. In verhouding een beetje weinig groente. De bami overheerste. De mini loempia's waren niet erg gevuld met groente maar meer met deeg.

Gerard
28 abril 2023
Toon
22 abril 2023
Andrei
12 abril 2023

Alles netjes optijd staat klaar.

Martin Schuurman
8 abril 2023
Shaquille
27 março 2023

Heerlijke Soto! Ik kom snel langs om de warme maaltijden te proberen.

Dion
17 março 2023

Prima voor elkaar lekkere lunch voor op kantoor

Gabriela
16 março 2023

Heerlijk gegeten!! En een idee om alle plastic bakken afgewassen in de vaatwasser ( dat lukt!) weer terug te geven? Met of zonder statiegeld?

René Vink
15 março 2023

Lekkere Moksi Meti en lekkere sambal. Hoeveelheid prima.

Karin
27 fevereiro 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Max
26 fevereiro 2023

Altijd top

Ingrid van den Bedum
19 fevereiro 2023

Erg lekker

Andre Schmidt
11 fevereiro 2023

Inde ochtend rond 10 uur in de winkel geweest om maiskoeken te haken. Helaas waren deze op. Er wordt mij door een medewerkster verteld dat ik ze nog wel on-line kon bestellen. En dan op een later moment kon ophalen. Bij thuiskomst heb ik dit gedaan. On- line besteld en betaald. Met een ophaaltijd van 12.20 uur. Hierook per mail een bevestiging gehad met de afhaaltijd. Ik met openbaar vervoer vanuit Almere Haven. Wat mij een retourrecht ook bijna 5 euro kost. Kom ik in de winkel om mijn bestelling op te halen. Helaas krijg ik de mededeling dat er geen maiskoeken zijn. Ik mijn hele verhaal uitleggen. Maar helaas geen maiskoeken. Geld terug gekregen. Maar zonder de 50 cent transactie kosten voor het on-line bestelling. Ik vind dit echt een zeer slechte service. En zeker als vaste klant die hier gemiddeld 50 euro per week besteed. En dan zo geholpen worden. Ze zullen mij hier dan ook verlopig niet meer zien. Betreft vestiging Almere

Gerard
5 fevereiro 2023

Prima zoals altijd

Lekker
27 janeiro 2023
Didid
26 janeiro 2023

De satesaus smaakte heel flauw en niet zoals de keren ervoor. Het zag er ook heel licht uit van kleur. nieuw recept? Het was helaas wel een teleurstelling.

Margo Fraser
31 dezembro 2022

Prima afhandeling en kwaliteit

K van Blaricum
26 dezembro 2022

Gewoon heel lekker, en dat al jaren voor mij de Toko in almere.

Jos van Onna
24 dezembro 2022

Bestelling geplaatst en betaald. E-mail ontnamen met bevestiging van bestelling en daarna dat de bestelling klaarstaat op het afgesproken tijdstip . Bij afhalen bleek het bestelde gerecht op te zijn. Ze deden er ook heel luchtig over alsof het normaal is. Geen aanrader. Als we dat geweten hadden hadden we smorgens vroeg gekomen.

Johan
22 dezembro 2022

Jammer dat ik in plaats van de daging peteh een kipgerecht had

Kim
22 dezembro 2022

Lekkerste sate die ik ooit heb gehad en soto ook altijd perfect

Patrick
15 dezembro 2022

Geweldige toko! Voor het eten hier kan je mij wakker maken.

Roland Niels
14 dezembro 2022

Makkelijk, op tijd en top geleverd

G.B
8 dezembro 2022

Aardappel in de saoto was niet zo lekker erbij!

Janine
27 novembro 2022

Handig om te bestellen en zelf afhaaltijd te bepalen. Heerlijk eten. Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. De béste toko van Almere

Daan
12 novembro 2022

Lekker vers eten!!!

De Jonge
8 outubro 2022

Heerlijk authentiek eten!

Douwe63
2 outubro 2022
Trudy Pieper
29 setembro 2022

Eten is altijd goed. Personeel is heel vriendelijk. Bestellen via de APP gaat heel goed, en het eten staat op de gewenste tijd klaar. Klein verbeterpuntje: misschien een belletje plaatsen bij de online-afhaalbalie, zodat bij drukte deze bestellingen tussendoor gaan.

Irma
24 setembro 2022

Het eten is altijd super lekker. Maar nu had ik een fast meal met 1 vlees, groente en nasi ketjap voor 11 euro. Er zaten 5 stukjes ajam pangang bij. Dat zijn 10 hapjes. Ik vind het veel geld voor weinig. Bami hou ik over maar groente en vooral vlees vind ik echt te weinig. En dan is de prijs totaal gestegen met 2 euro op nog geen tientje. En voor rund zelfs een euro meer. Jammer.

Linda Stolk
24 setembro 2022

Was heerlijk🤩

G.B
19 setembro 2022

Voor het eerst besteld hier en het eten was heerlijk! Wij gaan zeker vaker bestellen :)

Marjolein
9 setembro 2022

Wij bestelden Rames Speciaal voor 4 personen. Het was echt veel eten en oh zo lekker!!

Ed Bakker
6 setembro 2022

Het eten is altijd lekker maar elke keer als tjap tjoy groente bestel is het er niet. Dit is zeker al 5x gebeurd. Wel lief dat ik een zakje kroepoek meekreeg.

Rob
3 setembro 2022
Hof
2 setembro 2022

Makkelijk om vooraf te bestellen, dat scheelt wachtijd in de winkel. Keurig verpakt en koelgehouden. Thuis even verwarmen en....genoten van de smaak. Kan ik niet zelf voor in de keuken staan.

Frits
22 agosto 2022

Kwaliteit voedsel is okay. Vooruit bestelden betaald met tijdslot 17.50u. Aan de bestelling moest nog begonnen worden, jammer, vergeten. Foutjes maken is menselijk maar er werd erg laconiek gedaan. Het was druk…….. ja, daarom bestellen en BETALEN mensen vooraf!

Van Dam
18 agosto 2022

Alleen maar lof, het was heerlijk

Wendy
17 agosto 2022

Goed, wederom tevreden. Uiteraard weer de risolles en dit keer een fast meal met nasi, boontjes en pittige kip erbij (en ja, die is pittig)! Tot de volgende keer :D

Harry
15 agosto 2022

Prima gerechten, heerlijk gegeten. Saté was erg lekker. We waren zeer tevreden